null

Barbara, de oprichtster van Stats4Students, is een energieke madam en bijlesdocente Statistiek. Ze studeerde enkele jaren geleden af met grote onderscheiding als Master in de Sociaal-Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ze startte na haar studies als doctoraatsstudente aan de K.U.Leuven en specialiseerde zich hierbij in Statistiek voor Sociale Wetenschappen. Tevens assisteerde ze bij het doceren van het vak Econometrie (Statistiek voor Economisten/Handelswetenschappen). Barbara heeft ondertussen meer dan 500 studenten geholpen om inzicht te verwerven in hun cursus statistiek, en heeft zo 2500+ uren ervaring opgebouwd in het geven van bijles statistiek.

 

 

 

 

 

 

 

Barbara

Oprichtster & Docente
null

Lien, is een energieke en nieuwsgierige madam. Eén van haar (vele) bezigheden is als bijlesdocente sociale statistiek. Ze studeerde af als Master in de sociologie, trok daarna naar Luxemburg voor een ManaMa als beleidsanalist en combineerde later een job als praktijkassistente in de statistiek met Master vakken in de sociale statistiek en een leraarsopleiding. Daarna is ze aan de slag gegaan als onderwijstechnoloog en combineert dit tot op vandaag met een schakelprogramma klinische psychologie. Lien heeft ondertussen vele uren (bij)les gegeven aan ongeveer 1500 studenten, maar is steeds benieuwd naar elke individuele ervaring van studenten met statistiek. Lien, is een energieke en nieuwsgierige madam. Eén van haar (vele) bezigheden is als bijlesdocente sociale statistiek. Ze studeerde af als Master in de sociologie, trok daarna naar Luxemburg voor een ManaMa als beleidsanalist en combineerde later een job als praktijkassistente in de statistiek met Master vakken in de sociale statistiek en een leraarsopleiding. Daarna is ze aan de slag gegaan als onderwijstechnoloog en combineert dit tot op vandaag met een schakelprogramma klinische psychologie. Lien heeft ondertussen vele uren (bij)les gegeven aan ongeveer 1500 studenten, maar is steeds benieuwd naar elke individuele ervaring van studenten met statistiek.

 

 

Lien

expert Sociale Statistiek
null

Sofie is als afgestudeerde Master in Toegepaste Wiskunde werkzaam in de verzekeringssector. Tijdens haar opleiding kreeg ze enorm veel statistiek-vakken voorgeschoteld, en geeft dan ook flexibel bijles statistiek voor een veelheid van vakken. Door haar uitgebreide achtergrondkennis kan Sofie moeilijke concepten op een duidelijke manier uitleggen.

 

 

 

Sofie

Bijlesdocente