null

Barbara, de oprichtster van Stats4Students, is een energieke madam en docente Statistiek. Ze geeft les Statistiek 2 en Kwantitatieve Criminologie aan de VUB en is de oprichtster van Stats4Students. Ze studeerde enkele jaren geleden af met grote onderscheiding als Master in de Sociaal-Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Ze startte na haar studies als doctoraatsstudente aan de K.U.Leuven en specialiseerde zich hierbij in Statistiek voor Sociale Wetenschappen. Tevens assisteerde ze bij het doceren van het vak Econometrie (Statistiek voor Economisten/Handelswetenschappen). Barbara heeft ondertussen meer dan 1000 studenten geholpen om inzicht te verwerven in hun cursus statistiek, en heeft ondertussen 4000+ uren ervaring opgebouwd in het geven van het doceren van statistiek voor sociale wetenschappen, psychologen, economen en criminologen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbara

Oprichtster & Docente
null

Lien is een energieke en nieuwsgierige madam. Eén van haar (vele) bezigheden is als bijlesdocente sociale statistiek. Ze studeerde af als Master in de sociologie, trok daarna naar Luxemburg voor een ManaMa als beleidsanalist en combineerde later een job als praktijkassistente in de statistiek met Master vakken in de sociale statistiek en een leraarsopleiding. Daarna is ze aan de slag gegaan als onderwijstechnoloog en combineert dit tot op vandaag met een schakelprogramma klinische psychologie. Lien heeft ondertussen vele uren (bij)les gegeven aan ongeveer 1500 studenten, maar is steeds benieuwd naar elke individuele ervaring van studenten met statistiek.

 

Lien

expert Sociale Statistiek
null

Sofie is als afgestudeerde Master in Toegepaste Wiskunde werkzaam in de verzekeringssector. Tijdens haar opleiding kreeg ze enorm veel statistiek-vakken voorgeschoteld, en geeft dan ook flexibel bijles statistiek voor een veelheid van vakken. Door haar uitgebreide achtergrondkennis kan Sofie moeilijke concepten op een duidelijke manier uitleggen.

 

 

 

Sofie

Bijlesdocente
null

Ercan studeerde een paar jaar geleden af als Burgerlijk Ingenieur met specialisatie in de Lucht- & Ruimtevaart. Na een aantal leservaringen in het binnen -en buitenland kwam hij er achter dat lesgeven zijn passie is en legde hij de specifieke lerarenopleiding aan de KUL af. Momenteel volgt hij daarbovenop nog de educatieve master.

Ercan geeft ondertussen reeds 6 jaar bijles statistiek en heeft al talloze studenten succesvol begeleid. Naast zijn part-time werk als bijles docent, werkt Ercan als leerkracht wiskunde in een internationale school in Brussel.
De combinatie van zijn wiskundige vooropleiding met een pedagogische scholing maken Ercan tot een enorm straffe lesgever.

 

 

 

 

 

Ercan

Bijlesdocent