Stats4Students is een nieuw, dynamisch bijlesbureau dat gespecialiseerd is in bijles Statistiek in Leuven en Antwerpen.

 

Wie zijn wij @Stats4Students?

bijles StatistiekBarbara – Oprichtster & Bijlesdocente Statistiek

Barbara, de oprichtster van Stats4Students, is een energieke madam en bijlesdocente Statistiek. Ze studeerde enkele jaren geleden af met grote onderscheiding als Master in de Sociaal-Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Na haar studies startte ze een doctoraat aan de K.U.Leuven. Ze specialiseerde zich hierbij in Statistiek voor Sociale Wetenschappen. Tevens assisteerde ze bij het doceren van het vak Econometrie (Statistiek voor Economisten/Handelswetenschappen) aan Campus Antwerpen van K.U. Leuven.


Jolien – onze Wiskunde-Krak & Bijlesdocente Statistiek
bijlesdocente statistiek

Jolien is masterstudente Wiskunde aan de K.U.Leuven, met focus op professionele en toegepaste Wiskunde. In het kader hiervan heeft ze reeds een veelheid aan vakken statistiek afgelegd. Ze rondde haar eerste masterjaar af met grootste onderscheiding. In het secundair volgde ze Wetenschappen-Wiskunde 8 uur, waar de passie voor wiskunde begon. Dit deelde ze in haar laatste graad dan ook graag met haar medestudenten door het geven van bijles wiskunde. Haar huidige studies combineert ze met het geven van bijles statistiek, onder andere geeft ze bijles voor Sociale Statistiek en Statistiek voor Psychologen.

Patrick – Teamverantwoordelijke Antwerpen & bijlesdocent Statistiek

Patrick rondde succesvol zijn studies af met een Masterdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, met een focus op economisch beleid. Dankzij de combinatie met een bachelor Sociaal-economische Wetenschappen kon hij zich verdiepen in zowel sociale statistiek als econometrie. Op vraag van medestudenten startte hij tijdens zijn masterjaren met het geven van privé-bijles in sociale statistiek. Na het vervolledigen van zijn studies was de stap snel gezet om het team te vergezellen in Antwerpen.

 

 


Waarom is bijles statistiek bij ons een goed idee?

Wij vinden dat bijlesdocenten specialisten moeten zijn in hun vak. Wij kennen jouw cursus! Tijdens de bijlessen statistiek maken we sterk gebruik van tekeningen, visueel materiaal en schema’s. Hierdoor krijgen studenten meer inzicht  in formules, data en vraagstellingen. Er wordt meer gedaan dan enkel ‘uitgelegd’: Wij maken met jou planningen op, en geven je materiaal mee naar huis zodat je zelf aan de slag kan. Hierdoor kan jij met minder bijlessen al véél meer bereiken.

 

Wil je meer weten over ons?
Neem zeker eens een kijkje op Barbara’s Linkedin-profiel of neem rechtstreeks contact op!