Stats4Students is een nieuw, dynamisch bijlesbureau dat gespecialiseerd is in bijles Statistiek in Leuven en Antwerpen.

 

Wie zijn wij @Stats4Students?

Barbara – Oprichtster & Bijlesdocente Statistiek

Barbara, de oprichtster van Stats4Students, is een energieke madam en bijlesdocente Statistiek. Ze studeerde enkele jaren geleden af met grote onderscheiding als Master in de Sociaal-Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Na haar studies startte ze een doctoraat aan de K.U.Leuven. Ze specialiseerde zich hierbij in Statistiek voor Sociale Wetenschappen. Tevens assisteerde ze bij het doceren van het vak Econometrie (Statistiek voor Economisten/Handelswetenschappen) aan Campus Antwerpen van K.U. Leuven.

Barbara heeft ondertussen meer dan 200 studenten geholpen om inzicht te verwerven in hun cursus statistiek, en heeft zo 1000+ uren ervaring opgebouwd in het geven van bijles statistiek.

 

Patrick – Teamverantwoordelijke Antwerpen & bijlesdocent Statistiekbijles statistiek #2

Patrick rondde succesvol zijn studies af met een Masterdiploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen, met een focus op economisch beleid. Dankzij de combinatie met een bachelor Sociaal-economische Wetenschappen kon hij zich verdiepen in zowel sociale statistiek als econometrie. Op vraag van medestudenten startte hij tijdens zijn masterjaren met het geven van privé-bijles in sociale statistiek. Na het vervolledigen van zijn studies was de stap snel gezet om het team te vergezellen in Antwerpen.

Michael – Master Robotica & Bijlesgever Statistiek

Michael is masterstudent Burgerlijk Ingenieur – Robotica aan de K.U.Leuven. In het kader hiervan heeft hij reeds een veelheid aan vakken statistiek afgelegd. Zijn huidige studies combineert hij met het geven van bijles statistiek, en specialiseerde zich ondertussen in bijles Statistiek voor Psychologen, deel 1 en deel 2.

Sofie – Master Toegepaste Wiskunde & Bijlesgeefster Statistiek

Sofie zit ondertussen in het laatste jaar van haar Master Toegepaste Wiskunde. Tijdens haar opleiding kreeg ze enorm veel statistiek-vakken voorgeschoteld, en geeft dan ook flexibel bijles statistiek voor een veelheid van vakken. Door haar uitgebreide achtergrondkennis kan Sofie moeilijke concepten op een duidelijke manier uitleggen.


bijles statistiek #3Waarom is bijles statistiek bij ons een goed idee?

Wij vinden dat bijlesdocenten specialisten moeten zijn in hun vak. Wij kennen jouw cursus! Tijdens de bijlessen statistiek maken we sterk gebruik van tekeningen, visueel materiaal en schema’s. Hierdoor krijgen studenten meer inzicht  in formules, data en vraagstellingen. Er wordt meer gedaan dan enkel ‘uitgelegd’: Wij maken met jou planningen op, en geven je materiaal mee naar huis zodat je zelf aan de slag kan. Hierdoor kan jij met minder bijlessen al véél meer bereiken.

Wil je meer weten over ons?

Hou dan zeker onze Facebook-pagina in de gaten of neem rechtstreeks contact met ons op!